Sembelit untuk preggy mom

Nak tanya macam mana Kalau sembelit? Buah dah makan hari2 ..ada tips Tak mommy2 untuk kurang kan sembelit ?

2 Các câu trả lời

saya sembelit start 32w - 35w . now dah tak , alhamdulillah 🤗 saya beli ubat sembelit kat farmasi , make sure mention untuk ibu mengandung. sebab ubat dia akan bagi ubat jenis air. buah, air, saya dah makan banyak, tapi tak berapa jalan, nak tak nak , ubat je lah. buah seeloknya makan sebelum makan nasi atau makanan berat yang lain

try buah naga..tp jgn mkn byk Sgt try 1 biji