Darah Spotting

Nak tanya .. macam mana ciri² darah spotting awal pregnancy ye? Macam nak period ke? Dari segi bau dan lama ke biasanya? Nakkan kepastian sebab pernah gugur sebelum ni 🥺 #ingintahu #ttc

2 Các câu trả lời

mcm saya spotting 5hri sebelom period. check upt mmng double line tpi samar. ni kndungn yg kedua. msa ank first xde spotting. dan spotting ni xde bau. darah colour coklat n bukan berair. dotdot je. try google atau cri kt tt darah spotting. nnti awak tngok gmbar tu

tak semua pregnancy akan Keluar spotting. kalau lama dan berterusan kena jumpa Dr