Luka jahit normal

Nak tanya luka jahit tu dia mmg akan rasa mcm tak selesa ke bila duduk atau bergeser bila jalan?

3 Các câu trả lời

yup.selalu la pakai pad & sembur ubt kuning.beli botol travel tu dkt eco shop ada.then.ltk dlm tu.tiap kali mandi sis sembur je kat pad.klu.pakai kapas mcm leceh skit kite nak kene ddk kangkang ambik cermin.terus kan pakai sampai la benang cabut sendiri.sy 2 week da cabut benang.sis bole cuba.insyaallah x kan rasa ngilu

Yup, pastu nanti akan rasa mcm tajam² juga. tu maybe jahitan tu nak tercabut dah but hati² masa duduk dgn berjalan, supaya tak terbuka. Then, nurse yg check akan bgtau luka jahitan tu dah cantum dan dah takde jahitan lagi (terlerai). Masa ni dah rasa selesa.

1y trước

Oh faham faham. Thankyou ye 😊

Masa permulaan nak baik atau sembuh tu memang normal rasa tak selesa. Nanti lama lama okay je 😊

1y trước

Oh okayokay, thankyou 😄