Low Laying Placenta

Hi, nak tanya Low laying Placenta bahaya ke kalau dah 7 bulan. Kalau ada sesiapa ada pengalaman atau tips mohon share ?

2 Các câu trả lời

Placenta previa ke?? Mcm sy dlu ms minggu ke 34 sy brsalin czer..sbb sy alami pp type 3 dan bby songsang .tips dia kena byk bedrest je sis..dan jgn stress..serta buat kje2 berat..angkt berat2 n etc..kena more rest..bg mengelakkn dr alami bleeding

4y trước

sy bleeding waktu 26weeks.. 3 hri tahan wad. 29 weeks rescan.. now 28 weeks.. slalu kluar brown spotting.. sy agak risau.. sis ada keluar brown spotting x?

saya pun, ada tips ke?