LEWAT PERIOD AFTER SPOTTING

Hi, nak tanya. Lepas period habis, ada spotting. 4 5 kali jugak spotting then okay. Then ada balik spotting tu. Sepatutnya 21hb period. Tapi sampai sekarang tak period. Spotting tu mmg akan kacau waktu period kita ke? #adviceplease #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

bukan spotting tu yg kacau. hormon yg kacau. spotting tu pun disebabkan hormon tak stabil jugak. seeloknya jumpa doktor bagitau kerap spotting & period delay.

rasanya hormon xstabil tu