Ujian Pap Smear

Nak Tanya , lepas 6 bulan Dr suruh buat ujian pap smear .. wajib buat ke? Atau kalau x buat tak ape#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Tak wajib tapi digalakkan utk kita tahu samada kanser serviks/ apa2 bakteria tak bagus dlm faraj. Lagi bagus buat paps smear setahun sekali.

1y trước

Boleh buat paps smear di KK. Better call utk appointment pd hari ke 10 ke 15 selepas haid keluar. Nak walk in pun boleh. Ni kalau kat KK tempat sy

saya pun sama Dr suruh buat ujian pap smear.slps 6 bulan rupanya,saya ingtkan 6 mggu😅...