Muntah berterusan

Nak tanya lah sye pregnant 11 week, 2 ke 3 hari ni sye kerap snagat muntah. apa yg sye makan mmg akan muntah semula. ada apa2 tips tak sbb tak larat rasa nak pergi kerja badan lembik. makan ubat tahan muntah pun masih muntah

4 Các câu trả lời

sy prnh mngndung ank prtama mmang alahan teruk mkn trus mnth . air mniral ,air msak tda dpt telan jdi trpksalh mkn mnum sje jawapannya 😓 biarlh muntah huhu yg pnting sis prlu mkn jua untuk bby dan sis . sy pn muntah 1 hri brpa kli dari pagi , tghhri smpailh mlm ksudahannya 😭 skrng mngndung ank kdua pn mual sje ade itupn kdg² nk muntah pn tkdpt kdg² ada jua muntah 😔 tpi tkpe nnti akan hilang jua sis smngat yer sis 🥰👍🏻

https://chat.whatsapp.com/Bl3FvszVouFAqXwRQO7YSN Siapa yg nak share dekat kawan kawan boleh share ya ❤️. ibu pregnant / new mom or everyone boleh join kecuali lelaki ‼️‼️

Klu mkn pon muntah awak kena pakse makan jugak atleast awak mungkin makanan , daripada muntah angin nnt sakit

Xde tips.. Hahaha Yg penting continue makan mcm biase, jgn dehydrate sgt.. Baby bru nk membesar