kerja berat

Nak Tanya lagi Saya hamil 6 minggu pernah Ade sejarah keguguran..Saya bekerja dalam sektor kesihatan..kalau ikutkan Dari segi perubatan kalu keguguran x de kaitan dgn kerja berat. Contoh Saya angkat pesakit Dan tolak pesakit atau membantu pesakit menukar lampin. Kadang2 lupa diri ini mengandung.. agak2 la akan Ada effect kepada kandungan ke?

1 Trả lời

Kalau penat n rahim x kuat sebab agkat berat boleh jd penyebab..