buat buku pink

nak tanya la. siapa yang dh buat buku pink di kk sek19. susah dan leceh tak? boleh bagi step dia satu satu tak. jadi anxiety la bila pikir. rabu ni nk p kk dah. saya dh buat appointment dah. help me ibu ibu semua 😔#firstbaby

1 Trả lời

sy pun nak buka buku kt sek19 rabu ni. tak leceh kot. bawak apa yg perlu je. leceh sbb nak kena jumpa doctor, scan, kencing utk ketone,timbang dan jwb soalan nurse/doctor itu shj. lain2 tu proses je. menunggu tu mmg ada.

3y trước

ouhh. awak buat pukul berapa?