Baby 35 weeks 2 days

Nak tanya la , kalau baby mengeras lepastu rasa mcm senggugut , sakit belakang sangat ii , kadang ii tu sesak nafas , tu tanda apa ye ? Sebab first baby tu yang tak tahu sangat😭#firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Ada keluar lendir merah ke coklat tak sis ? Air ketuban ? Sakit yang berpanjangan ? Kalau tiada itu braxton hicks atau contraction palsu . Untuk alert prepare ibu bersalin nanti , andai turun tanda segera ke hospital yaa . Kdg sesak nafas sebab anggota badan baby himpit ke atas seperti kaki baby . Posisi tidur penting , tinggi kan bantal sedikit bahagian dada atau lapik bantal lembut bila miring .Banyakkan sembang dgn baby turun ke bawah . Usap perut bila braxton hicks .

2y trước

Lendir ada sikit ii je kadang ii , thanks bagi nasihat🫶🏻