Melecet di celah kangkang

Hi nak tanya klau pregnant dan melecet celah kangkang nak sapu krim atau apa ya?bila nak berjalan sakit sgt 🥲#firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

sy pi klinik..bgtau doc. and dia bg krim khas. sapu, tak sampai dua hari elok dan tak sakit da.. atau kalau ada VCO, letak VCO.. pedih sikit. tp cpt kering dan baik. ni pun sy da test sendiri

boleh sapu Vaseline. kalau ada cream baby sudocream pun boleh

ltk bedak boleh. any cream boleh. aloe vera gel pon boleh