Perpare kelengkapan baby

Nak tanya kepada yang lebih berpengalaman, biasanya bila dah boleh prepare kelengkapan baby?

2 Các câu trả lời

Sy baru 3 bulan lebih dah tengok2 barang baby kt shopee masuk troli cart je😅..xbeli lg sebab xtahu jantina baby..mungkin atas 5 bulan baru sy beli sikit2..

11mo trước

Saya mungkin mcm tu kot. Nak beli lambat2 takut nnt dah tak larat

saya lepas tau gender baby terus slow2x beli barang, kira tiap bulan da set nak beli apa, so takda la nampak duit keluar byk .