Makan Kenyang

Nak tanya kenapa ye preggy mom tidak digalakkan makan kenyang sgt? Kalau sayax sebab kalau rasa kenyang saya nak muntah balik..tapi certain org akan pksa saya hbiskan mknan supaya kenyang..jenuh kot nak teman n hntr saya pegi makan ??

2 Các câu trả lời

Mmg x blh mkn sampai kenyang(bnyk dlm 1 masa) perut dah full ..lagi if atas 6mnts.....nnt cepat rasa muntah

Mungkin nak elak terlebih makan - Nanti kena heartburn / gdm