sakit tgn

nak tanya kenapa bila i bangun tdur tgn i rse mcm lenguh2 and urat dia regang je . hm so sakitt

2 Các câu trả lời

saya dua dua belah tangan still sakit kat pergelangan sampai sekarang . start dari mengandung 7 bulan till now dah 36 hari pantang . dah urut time mengandung tak okay , time oantang pun urut juga tak okay . mula mula tangan kiri je and sebab mengandung kena tidur mengiring , setiap pagi bangun makin sakit . sekarang bila urat macam masuk angin sakit sangat tapi tak tahu dah nak buat apa

5y trước

omaigodd i baru 5 bulan takut nyaa . my mom ckp maybe sbb i tdur bawah and yes badan masuk angin . idk why sejak pregnant tak nk tdur atas katil . tak boleh tidur . tidur bawah baru boleh .

feel the same way too! selalu rasa lemah lepas tu penat sgt even terbaring je

5y trước

i pun dont know what to do😭