pls bantu sy ...

nak tanya kat ibu² smua .2june ni saya ada temujanji dgn kkm .tp mslah sy ialah suami sy kerja full 2mggu ni .hanya hari ahad mlm je dia balik .dan dalam masa 2mggu ni dia hntar sy rumah kakak sy ,sbb dia takut sy tggl sorg² kt uma tkut apa² jd sbb da 36week4 da .so risau .jd kat sini sy nk tanya .kalo tk dtg check up kt kkm .tp check up kat klinik swasta yg berhampiran boleh tak? ke kena bgtau nurse dulu ke cm mna? sy pening .. Due saya 14june ??‍♀️

1 Trả lời

maklumkan kat nurse kk yang selalu sis pergi tu... kita boleh ja tumpang check di mana2 kk... tapi better maklumkan dulu...