bau rokok effect tak kat baby..helpppp

Nak tanya.. kalau seseorang tu perokok.. then dia ambil pegang n dukung baby kita.. saya tak tahu bila last time dia hisap rokok tapi bila saya cium baby saya lekat bau asap rokok.. ada apa2 effect tak kat baby...hmmmm.. tak nak bagi pun saudara..serba salah kita ni...please help #3 month baby

1 Trả lời

Yes.. jauhkan baby dripda tmpt merokok dan orang perokok.. lebih2 lh kalau suami... suruh suami mandi dlu.. gsok gigi baru bagi dia pegang baby.