Pregnant 6 week

Nak tanya kalau part pantiliner boleh pakai brand yg ada scented tak?

5 Các câu trả lời

Sy pernah baca kalau boleh kurangkan pakai pantyliner kalau takde apa-apa masalah. Dan elok kalau elakkan pakai yg ada bau.

Better pakai yang normal/unscented. Kadang2 bahan fragrance yg digunakan utk scented tu tkot ada efek pada bby.

aritu sy ada masalah keputihan . jd dktor sy kata, msa pregnant ni better pakai panty yg unscented.

Amik yg unscented,yg biasa sahaja 😊😊 sy pakai kotex / libresse

Ok.. Thank u all mommy...