susu untuk ibu mengandung

Nak tanya. kalau minum susu anmum materna tu okey tak? ada juga terbaca yg kalau minum susu tepung,gula blh jadi tinggi. tp baca balik khasiat susu tu,mcm okey pula. confused🤭 saya newbie ni. baby bru 5weeks. any suggestion?

2 Các câu trả lời

Bg sy susu anmum ni manis. Takut sangkut gdm. Sy prefer minum susu kotak HL.

2y trước

Yep. Kdg2 ada juga tukar2 dgn yg biasa tu

Susu HL ok. Or blend sndri susu kurma.. sedapp

2y trước

Dlm blender tu letak susu n kurma. kalau boleh pakai kurma madu, yg tu sng nk blend sbb texture lembut. Susu tu letak la hl ke or apa susu yg x manis yg sis suka. Sy letak ais skli sbb minum sejuk2 best