sakit tapak kaki

sekarang nie tapak kaki sakit. kalau pijak lantai sakit semacam. normal ke untuk ibu megandung. sekarang dah 20week

5 Các câu trả lời

ini ertinya awak masuk angin sis.. berubat la skg atau pun cari orang yg pandai mengurut. kalau mengandung atas 5bulan boleh buat urutan tempat2 yg tertentu, orang2 yg pandai urut tu mmg tahu semua.. jangan tunggu lama nnti angin susa keluar dr badan..

Sy pun sama kalau direct pijak lantai tak pakai selipar mmg rasa sakit. Tp takde la teruk pun. So kt rumah sy pakai selipar. Berlapik sikit. Dan malam2 masa tido elok pakai stokin 👌🏻

Sama dgn sy. Nak masuk 6 bulan kalau bangun pagi pijak lantai kaki sakit. Rasa angin sejuk malam kot. Lepas tu ok dah. Maybe kena biasakan tido pakai stokin.

Normal kot tapi saya tak ada rasa sakit tapak kaki sampai saya bersalin.. Saya bersalin 2 Minggu awal dari due date

Saya jg sakit apalagi wktu baru bangun tidur, tp nanti hilang sndiri. Normal saya rasa. Haha.

4y trước

Sama la dgn sy sis. Tiap pagi bangun tidur mesti rasa sakit tp xlama hilang