Upt&opk mesti positive ke kalau pregnant.

Just Nak Tanya kalau Kita check upt positive, possibility opk mesti positive jgk ke kalau pregnant?#bantusharing #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

6 Các câu trả lời

sy pun ada dgr dr.rai kata boleh tgok opk. tp sy xla bgantung sgt opk. cuma rzeki kalini tiba nak buat opk

4mo trước

harini sy punye opk.. dpo8 menaik.. tpi awal lagi nk check takut kecewa

Test upt je sis, opk tu nak check kesuburan. Tak tepat nak guna opk utk tentukan kita ni pregnant.

klu preggy, just rely on result upt je.. opk utk test kesuburan..

Nope

tak.