nak buku pink belum ada sijil nikah

Nak Tanya kalau kita buka buku pink belum ada sjil nikah boleh ke?... Suami mmg ade tapi kami belum buat sjil nikah lg sbb bru bsama bbrp bln n belum ade masa pergi jpn...n belum rancang ade baby lgi sbnrnya... Tp rezeki dtg awl...

13 Các câu trả lời

boleh sis. mereka akan buka and letak kita sebagai ibu tunggal dulu.. sehingga ada sijil. 😇🙏 status tu nty update ye dgn nurse sana.. dorang akan tukar balik.. no worries. mereka mmg akan pentingkan kandungan dulu.

Boleh je bt buku pink.. Setengah kk xminta pon sijil nikah.. Juz tanya bila tarikh nikah je..

Kalau non-muslim xde mslh sis.. boleh terus g buat buku pink..