Slow grow ?

Nak tanya , kalau kira my last date of period saya sepatutnya dah masuk weeks 8 . Pergi ultrasound scan doctor kata fetus nampak macam week 6 . Saya risau fetus tak grow .ada siapa ada pengalaman macam ni ? #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Saya.. scan masa tu 9weeks tapi dr ckp baby xperform lg anggaran dlm 6week mcm tu smpai dr cakap nak gugur tu kemungkinan nya ada. Masa tu takut sebal risau semua ada Dr suruh dtg 3minggu lg utk scan semula Alhamdulillah dah nampak Baby and jantung baby skrg dr bg 2 duedate sbb period sy takberapa tersusun sejak stop amek perancang depo 🥰🥰 Moga dipermudahkan semua urusan awak dan baby 🥰🥰

2y trước

Sekarang baby awak dah berapa weeks? Sbb saya pun risau juga sbb kalau ikut period baby 10 weeks tapi bila scan saya 7 weeks plus. Lagi 2 weeks nak kena dtg scan tengok heartbeat baby. Kalau awak baby sekarang grow dengan baik ke? Sbb saya risau

Saya pun tengah mengalami mcm awak,kalau ikut period sepatutnya baby dah 10 weeks tapi bila scan baru 7 weeks 6 days. Tapi maybe sbb saya irregular period kot that’s why mcm tu. Lagi 2 weeks kena scan lagi nak tengok jantung baby

2y trước

Sama dengan saya. Ingat nak masuk 7minggu esok tapi doctor kira tadi rupanya 6mggu 3hari. Saya period pun tak normal, lagi 2minggu kena jumpa doctor balik

Saya pun macam tu dlu. Scan cuma nampak kantung. Baby nya pun tak nampak lagi n jantung pun tak dengar lagi. Tp alhamdulillah sekarang dah 38w5d

Kadang period tak regular boleh jadi, and persnyawaan tu lmbat.

kalau period xregular, normal

Period on time ke?

2y trước

Period on time . Akan repeat scan on this friday . Friday ni dah masuk 9 week . Harap nampak bayi tu .