jahitan mommies

nak tanya kalau jahitan terbuka akan keluar darah dari tempat jahit tu ke atau tak keluar darah . sbb tmpt area jahit sye baru perasan ada lubang tapi x berdarah .#ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

x berdarah tapi sis kena sapu ubat , bagi die tutup semula, sbb sy pon prnah jahitan terbuka , sembur2 ubt yg die bg tu jahitan trtutup semula , atau kalau bgtau doctor mgkin die suggest beli ubat lain

2y trước

Terima kasih atas perkongsian 😊