Cara hilangkan selsema baby newborn

Nak tanya kalau ibu selsema anak akan berjangkit ya? Anak saya bf. Ada cara tak nak hilangkan sumbat hidung, kesian dia baru 14hari😭 dah letak minyak cengkih, bersin tapi x keluar hingusnye😢#firstmom #seriusnanya

8 Các câu trả lời

betul mmg baby cepat berjangkit.. sbb tu orang lain bila tak sihat jangan datang kat baby.. ramai dh bg tips tu blh la buat.. & kerapkan direct breastfeed ya susu ibu akan terhasil bersama 'ubat' yg anak perlukan sekarang

Sedut hingus tu sekerap mungkin …. Lepastu awak sapu kunyit hidup dekat btg hidung baby …. Gesek sikit kunyit tu kat lesung batu then ambik hampas dia calit sikit dekat btg hidung bb

beli streamer baby dgn sedut hingus dkt farmasi. lpstu sis spray je dlm hidung baby then sedut.

Sy guna stremar dan mandikan dgn lemon. Letak beg putih bakar dlm stokin babypun boleh juga

kne sedut hingus.. ade alat nye jual kt shopee.. anak sye gne sterimar+sedut hingus..

10mo trước

setuju yg ni

Bawak pergi clinic jumpa dr

sedut hingus nya

Sterimar nose hygiene

10mo trước

Thankyou sis