Cucuk depo

Nak tanya kalau cucuk depo boleh naik berat badan ke? #firstbaby #firstmom #ingintahu #ingintahu

9 Các câu trả lời

Kalau pengalaman sy haritu cucuk depo,berat naik mendadak..setahun je cucuk,tahun kedua rancang sendiri tpi period xteratur la..4@3bulan sekali baru dtg..lps diet kaw2,alhamdullillah..skrg 12weeks dh pregnant😄

Saya baru pakai dalam 5 bulan. Berat x naik tapi berat pregnant x turun 😅 tak sure akan naik ke tak lepas ni. Ikut studies, majority akan naik berat dalam masa setahun.

Kena kawal pemakanan, heee. Kwn saya mkn elok je maintain berat. Sy mkn pil berat maintain. Ha lps stop, bdn naik sbb x jaga mkn. Dah jaga makan. Ehh pregnant semula 🤣

depend pada hormon dlm badan kita awak. mcm sy dr sebelom cucuk depo lapar selalu sbb baby susu bdn. lepas baby menyusu ataupon sy pump confirm cri mknn😂😅

sy amik depo dlu x naik brt bdn tp kacau sy pnye hormon je.. period keluar sikit2 je.. sy amik staun je.. pstu stop.. lps 4 taun pregnant blk..

11mo trước

ha'ah.. rancang sndr je.. act lps 2 thn tu mmg x kisah da klu ade baby lg.. sbb czer doc suruh jarak 2 thn.. tp rezeki dpt baby lg lps 4 thn..

Sy pernah ambik depo.. Pengalaman sy Berat xnaik n LG kurang berat bdn..tapi period xpernah datang..

bagi saya ,kalau x kawal nafsu makan ,mmg laa berat akan naik

dia tak naikkn berat badan,tp kita je asyik laparr

depends