BeratBadan

Nak tanya kalau berat badan mencecah 3kg+ dalam masa 2minggu tu normal kaa ? Saya heran berat naik pon depa bising , turon pon depa bising .. Bila naik depa takot darah tinggi , bila turon takot effect kat baby pulak ?? # Before(70.4kg) -- After (73.7kg) Dalam masa 2minggu naik 3kg+ #22Week6Day

2 Các câu trả lời

Entah la sis. Sllu nya yg ada mslh naik berat bdn ni akan kna aim. Cthnya suspek gdm. Nnti tpksa lg mnum air gula😂. Tak kisahla bdn naik ke x. Jnji baby dlm perut sihat

Byk Sgt dlm 2 minggu