Buka buku pink

Hello nak tanya kalau baru nak buka buku pink, terus akan buat pemeriksaan ke? Hari tu call kk nak buat appointment, nurse ckp walk-in je. Kalau kita walk-in buka buku, kita akan terus buat pemeriksaan atau just buka buku je and then nurse bagi appointment nnt utk buat pemeriksaan selanjutnya? #firsttimemom

1 Trả lời

Should be awak kena clarify dengan nurse terus. Ada 2 possibilities. Sama ada ambil tarikh je atau buka buku terus. Lain KK lain prosedur