keguguran

nak tanya kalau baru lepas gugur, berapa jarak terbaik utk dapatkan baby?

7 Các câu trả lời

Sy pernah gugur dan d&c..doc nasihat suruh jarak dlm 6bln bg rahim kita btl2 sihat & kuat..skrg alhamdulillah dh nk masuk 37mggu..

Salam takziah sis. Sebaik nya lepas 3x suci haid bru sis bole ttc smula. Klau gugur sbb kandungan luar rahim better lepas 6month

Bergantung pada badan sesorang. Lebih elok sis rhtkan badan dulu. Inshaa Allah.. Akan ade rezki jgk nnat.

Lbh baik sis rhatkn badan dlu sis..rahim pon msih lmah lg..klo sis da rs btl2 ok br on..

6 bulan sekurg3nya...sy 8 bulan ttc..lpstu lekat balik..ad y awl awl lekat..

Bttr 6bulan sis..Rahim dah betol2 chat

thx ea..