baby 3bulan kuat tidur

nak tanya kalau baby kuat tdr sampai straight 4jam dan lebih tiada nangis nak menyusu normal ka? sblm ni 2 -3jam nangis tapi oleh sebab kemarin jalan jauh dari sabah ke kuala lumpur ke perak jadi dia penat. make sense tak? rindu dia. bangun kejap kejap ja lepastu tdr balik. malam langsung takda nangis nak menyusu. saya paksa ja bagi menyusu#firstbaby #advicepls #ingintahu

1 Trả lời

penat mungkin. takpe. truskan je BG menyusu ikut time. ank sy Dulu pun sy sua je puting on-time.tetap menyusu juga walau Lena tidur

1y trước

baik terima kasih. risau🥹