jantina

Nak tanya kalau 16week dikira 4bulan ke? Kalau scan jantina da boleh tahu ke girl @ boy eah?

16 Các câu trả lời

Sy buat details scan mse 17weeks da nmpk jntina baby...start 15weeks da boleh scan jntina bby sbnr nye tp depends pd kedudukan bby jgak..klau bby bg kerjasama senang la

4y trước

Detail scan 2d tu kn sis? Blh tau jntina juga yer klaw buat detail scan tu?

tgk luck.. ade yg nampk ade yg x.. sy 32 week ank no 3 xnmpk2 ... aduiii buat hti ummi rse debo2 boy or grl.... abg2 nya 3 buln dh nampm

Terima kasih semua..td scan baby baring meniarap..ape pun xnmpk..sabar jelah..hehehe...xpe tunggu besar sikit scan lg...

Slalunya...5 bln ke atas baru doc blh sure jantina anak....itu pun depends on baby’s position masa scan

dh.. sy 16 week 2 day dh thu. klo pmpn je susah nk nmok sikit. klo laki senag sikit

Klu boy boleh nmpak dh..sy 16 week dpt tau jantina dh.boy..terang2 nampak

5y trước

Yeke sis...xsabar pulak... Esok mmg ade appoiment..harap2 baby tunjuk la...

Ikot pada orang jugak sis.. KLau first baby mungkin lambat sikit

Stengah org dh nmpk. Stengah tk nmpk lg. Try la cuba scan tgok.

Dh blh nampak. Sy scan 16weeks dh nampak baby boy hehe

Sy scan 16w dh nmpk, bby mmg bg kerjasama 😆