Baby kecil 3minggu, usia kandungan sepatutnya 33minggu

Hi nak tanya, if usia kandungan 33 minggu dengan berat 1.6kg tapi doktor scan baby 30minggu. Apa sy kena buat 😩 down sangattttt 😔 Bila tanya doktor, dia just buat surat refer ke hospital je tanpa beri suggestion kebetulan sy ada appointment dengan hospital bersalin next week. Sedih gila!

2 Các câu trả lời

Apa yg awak kena buat? kuatkan semangat dan berdoa , mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat. Mesin scan di hospital lg advanced drpd di klinik. Teruskan makanan yg berkhasiat dan jangan skip ubat-ubat yg prescribed by doctors

2y trước

ok baik. mungkin silap saya xjaga makan. 😩 yg buat sy risau jugk sbb bby masih bpusing kepala kat ats 😓

Teruskan mkn dan berdoa