posisi tidur

Nak tanya ibu2 yg ada pngalaman hamil mcmni . Sy slalu tidur mengiring ke kanan dn menelentang je . Dua posisi ni je yg boleh dbb kalau mengiring ke kiri . Bby akn gerak aktif sgt even tngh malam sekalipun dn dia akn langgar tulang tulang yg ada dikelilingnya . Ngilu yg teramat smpai susah nk tidur balik da . Tp bdn sakit2 lah sbb 2 posisi ni je boleh guna . Ada tk ssiapa pngalaman mcmni ?

2 Các câu trả lời

Biasala tu sis, ada position yg baby xsuka..tapi kalau boleh jgn menelentang sis..boleh buat tekanan darah jadi rendah..baby xckup oxcgen nanti..

5y trước

Memang sakit belakang kalau tidur mengiring je..beli U pillow la..sy beli pillow tu ok sikit sakit blkng..

Ada sis, kena kuat ya