kurang gerak

Nak tanya ibu2 yg ada pengalaman,selalu baby aktif gerak2 hari2,tapi dari smlm smpai skrang kudang aktif,baby diam je..normal ke #firstpregnant

2 Các câu trả lời

Kadang2 position baby buat pergerakan dia tak terasa sgt.. Mcm sy smlm rasanya position dia dh tukar, dia bergerak slow je.. Pg ni terasa aktif pulak..

Xsurela..nanti tengok lagi bila dia gerak balik..biasanya bila time kita tido tula dia aktif..waktu lain biasanya dia senyap je