Scan jantina bayi

Hi nak tanya.. ibu2 semua scan jantina bayi waktu berapa minggu ye?

28 Các câu trả lời

hye..saya pon 29week dh scan..scan kat swasta nmpk dah..alhamdulillah ank first sy dh nmpk..bulan 8 ni sy bersalin..doakann saya ye..

20 weeka scan biasa..25 weeks detail scan..nampak jantina masa 20 weeks lg & comfirm kan jantina masa 25 weeks tu..jantina yg sama doktor nampak..😁

Alhamdulillah, masa scan 16 weeks dah nampak gender 🥰 Last week settled buat details scan (21 weeks), alhamdulillah result gender sama..

Hm sy baru buat detail scan tapi doc kata tak nampak lagi jantina baby. Tapi sy dah 22weeks. Balik dengan hampa.. nasib scan 2D je.

4y trước

Sy 20w dh npk jelas bibird dia..try nanti 24w sis dkt klinik lain..

Saya scan details masa 19weeks dh blh nmpk jantina sbb baby tk kepit.

30 weeks sbb nk shopping baju baby punye psal😁😁😁😁

sy bru g scan hari ni.. sy buat detail scan trus... 19w6d

First scan jantina masa buad details scan masa 21minggu.

Saya scan masa buat scan detail sekali tengok jantina..

Sy scan masa 28 week.. Dh nmpak dh jantina dia..