Scan baby, 9weeks

Nak Tanya ibu² kat sini, Ada tak Yang pernah alami macam saya. Saya pregnant dah 9weeks, tapi still tak nampak baby. Ada kantung je.

Scan baby, 9weeks
55 Các câu trả lời

sya scan 7week xnmpak lgi baby.. 9week baru nmpak baby n heart beat dia.. ikut kira sya 9w3d, tapi ikut scan doktor 10w2d.. alhamdullilah baby nampak ..

4y trước

oh slh kiraan

normal lah tu sis... sy dh masuk 12 mnggu bru nampak baby... mmg mcm tu.. sb tu doct akan scan pd 12 mnggu ke atas... 😁

4y trước

oh ye ke, seblom 12week sis scan xnmpk baby ke? sy checkup kat Andorra hospital, stiap 2minggu kene scan jumpe doctor.

sama la..ritu scan 7weeks nmpk kntung je..skang dh 12weeks tnggu next appoinment bru scan😌tawakal je lh😌

Sama Macam Saya Sis.. Scan 10 Week Tak Nampak Pape Lagi.. Repeat Scan 13 Week Baru Nampak Everything 😊

4y trước

oh I see. sis ade bleeding X?

saya 7w nampak beby. insyaAllah sis takda apa tu. tunggu 3 bulan kot² dah nampak beby

4y trước

sronoknyaaa, sy mase 7w nmpk kantung kecik je

baby main sorok²...tak nak bg mak ayh di nampak ..tggu kuar baru bag tgk..hehehehehe

Fikir positive. Anak pertama saya dulu 9w nampak kantung. Sekarang dah nak 2 tahun dah.

4y trước

sis bleeding X?

sis lain org lainn mungkin.. saya 8w tepat dah nmpk jntung baby..depend baby

Sy scan 11w terus nampak bby...n jantung dye... insyaallah awal lg tu..tnggu lg 2w..

Sy 8 mnggu dh nmpk bby so sis doa yg baik2 je mudah2an bby ada dlm kntung tu nti..

4y trước

biasenye 6week dah nmpk. tp yg nie xnmpk lagi 😔