Scan baby, 9weeks

Nak Tanya ibu² kat sini, Ada tak Yang pernah alami macam saya. Saya pregnant dah 9weeks, tapi still tak nampak baby. Ada kantung je.

Scan baby, 9weeks
55 Các câu trả lời

Sme ngn sy..tp try repeat 2 mgu lg.. insya'allah nmpk jntung.hehe..

Saya pon macam sis doa yg terbaik jaga kesihatan dan pemakanan

4y trước

Tak bleeding alhamdulillah baik² saja

Apa pun advise dari doctor, harap puan terima dengan redha 🙃

4y trước

doctor ckp kandungan terancam, 50/50 sebab sy keluar lendir coklat.

try lagi scan nti 12 or 13 week sllunya dah nmpk bntuk baby

Tunggu 12 weeks sis dan boleh try scan di klinik lain juga.

Sllu 9week dh npak ..doa bnyk² semoga ada rezeki awk Aamiin

4y trước

18/8 nie sy scan lagi sis

sya hamil 12minggu,scan nmpk kantung,je bby msh kecil

Sy peenah alami . scan 13 mggu nmpk trus janin .. ckup sifat

4y trước

sis ade bleeding X?

Nervous pulak sy besok nak buat 1st scan. 7 weeks.

Blighted ovum. Sy pernah alami. 12weeks gugur sendiri.

4y trước

😔