Perut ke depan

Nak tanya ibu2 ada ke pengalaman nak masuk 5w perut rasa ke depan? Sebab sy 4w 4 days tu rasa perut terik dan ke depan Ada tak ibu2 yang merasa? Cuba komen nak tahu ☺️ #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

5 weeks macam terlalu awal untuk rasa perut kedepan sebab baby pun kecik tak sampai besar kacang lagi. tu mungkin kembung perut sebab awal kehamilan memang selalu kembung perut. Jaga diri puan semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung sampai melahirkan 🤗

2y trước

ouh macam tu..tq