Bil hospital

nak tanya ibu ibu. klau bersalin hosp kerajaan. betulke selagi tk habis byar bil hospital, tk kna bg surat utk bt surat beranak anak. sya buntu skrg tkthu nk bt mcm mna.. dlm acc bank tinggl rm30 je utk byr bil hospital.. sya skrg preg 38minggu 3hari.. msih mnunggu tnda bersalin.. risau klau tk dpt byar bil hsptl tkdpt bt surat beranak anak.. dgn struggle nk cri utk beli brg dpur pun susah.. maaf klau post sya kurang menyenangkan.. skiranya ad ibu ibu yg nk membantu sya utk beli brg dpur sya berterima kasih sngt sngt..

1 Trả lời

nnti puan try mintk husband tnye ttg ni dkt tmpt pngurusan pembayaran bil... tanya kalau yg kurang berkemampuan mcmne? dgn blh ke mintk pd charity hsptl atau perlu mintk bantuan jkm tuk buat pmbayaran jika tidak mampu..lg satu puan cuba amalkan zikir Allahuma Ya Bariq bc 40x selepas solat subuh...kmudian lepas abis zikir doa mcm sy share dkt pic yg sy ss ni..in shaa Allah jika kita jaga solat ..hubungan dgn Allah .solat pun on time dengan amalkan zikir ni Allah akan bg kita rezki yg tak di jangka..puan try amalkan dlm kehidupan puan .in shaa Allah nnti Allah akan bg kita rezki yg mencukupi..jnji kita serah semua kehidupan kita utk di aturkan olehNya..... mg dpmudah segalanya .Allahuma aamiin Ya Mujib...