Nipple Cream .

Hi . nak tanya ibu - ibu kat dalam ni , nipple cream jenama apa yang bagus ya ? sy tak tahu sangat sebab banyak sangat jenama , ni 1st baby jadi takde pengalaman . Terima Kasih 😊 . #ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Guna air susu sndri je. Lebih effektif. Sapu lebihan susu keliling nipple tiap kali lepas baby mnyusu. Saya tak pernah guna krim walaupun kata selamat utk baby, tp pada saya selama da 4x beranak guna air susu adalah paling mujarab untuk merawat nipple crack.

2y trước

Setuju..dah pernah buat dan sangat cepat melegakan nipple crack. Petua ni makcik ug urut bersalin tu ajar. Biasala anak pertama kita xpandai nak latching baby supaya menyusu. Hari keempat da nipple crack mujur makcik tu ajar. Tiap kali lepas baby menyusu tu lebihan susu yang keluar tu sapukan keliling nipple. Alhamdulillah sangat mujarab.

sya pakai earth mama...okay sgt...kalau baby termakan pun xpe ..

2y trước

ye betul2 .