bleeding spot...

Saya pregnant dlm 5 week..sekarang saya mengalami bleeding spot..yg berwarna darah coklat...boleh tahu kenapa?adakah ia risiko @ normal ketika awl pregnant?mohon pencerahan..terima kasih..

2 Các câu trả lời

Saya pon dah pergi check.. scan sume.. doc da check kedudukan dlm rahim.. da makan ubat 2 hari pun masih ade spotting tu.. risau pulak

Kalau awal kehamilan maybe boleh anggap spotting. Tapi kalau darah tu makin banyak better pergi checkup klinik.

5y trước

Tq ats pencerahan..