Obimin VS Acid Follic

Hi nak tanya, doctor bagi obimin dia kata upgrade utk acid follic . Jadi kalau dah makan obimin dah tak perlu makan acid follic dah ke ? Lupa pulak nak tnya doctor harituuu . Please advise mommiess

11 Các câu trả lời

dlm obimin ada 4 jenis kandugn, termasuk asid folid ad skli....da mkn obimin, xperlu asid folid da..

Tak perlu , kalau makan takut overdose folic acid pun tak elok utk bayi

4y trước

Tapi saya baru 7 weeks , mmg xperlu ke ?

Yes tak perlu mkn acid folic lg.. sbb dlm obimin dah complete vit..

4y trước

Tapi sy baru 7mggu je .. mmg xperlu follic acid ye

Ya.. Obimin dah complete semua vit yg pregy mom perlukan😊

4y trước

Oh yeke ,tp sy baru 7 mggu je .. mmg xperlu ye ?

Tak perlu..tapi klu nk mkn juga,mkn jer.

Yup tak perlu dah. Obimin dah complete.

Xperlu..mcm sy doc bg obimin & calcium

4y trước

Sy pergi putra medical centre

Xperlu... Dlm obimin smua ada

xprlu dhh...

tak perlu