Asid Follik.

Nak tanya dekat sini. Sejauh mana pentingnya consume asid folik yer. Mak suggest x perlu makan, mak mertua cakap tak pernah makan pun tapi anak semua ok. Then sy ckp kat isteri kalau rasa vitamin, zat besi dan protein yg awk consume sehari tu cukup so x perlu makan pun takpe..

30 Các câu trả lời

Folic acid penting utk perkembangan baby..kene consume masa pregnant

Pemakanan org dulu2 lain.. Pemakanan org kite skrg lain.. Huhu

Pentingla untuk ibu makan.untuk kesihatan anak dalam perut

Bg sy.. Penting.. Especially awal pregnancy...

Acid folic ni bagus untuk tumbesaran baby

Asid folik ni penting untuk baby

Saya sampai 9 bln minum...

Dulu2 lain. Zaman skrg ni lain.

Jgn myesal kemudian hari ye...

5y trước

Ye sy suruh wife sy makan.

Zaman dh berubah 😅

5y trước

Baru 6weeks puan.. Ok bagus.. Tq suggestions