Muntah dan cirit birit

Nak tanya dekat sini ramai tak anak2 tiba2 kena muntah2 dan cirit birit bukan disebabkan keracunan makanan? Sebab anak sy yg 4 tahun muntah dan cirit birit lepas 2 hari baik sy pulak yg kena, sekarang adik dia yg 4 bulan ni dah muntah 2 kali. 1st kuar susu 2nd kuar air. Risau sgt kalau benda ni virus. Kalau ye virus apa ye nama virus ni? Sbb sy xda bawa anak2 mndi kolam indoor mahupun outdoor.

3 Các câu trả lời

Dah pergi hospital ke? Takut tersalah diagnose bila self diagnose ni.