KKIA

Hi nak tanya, dekat mana boleh cek KKIA berdekatan atau KKIA mana yg patut sy pergi utk buka buku pink? Thank you ?

1 Trả lời

Call KK terdekat dulu. Inform alamat nanti nurse boleh confirmkan KK mana yg cover kawasan utk alamat awak tu. Biasanya yg terdekat tu lah yg cover tp just in case, awk tanya la dulu nurse. Pastu bila dah tau KK mana, terus tanya bila boleh buka buku. Bgtau awk dah bpe week. Tanya dokumen2 yg diperlukan, dan tanya jgk kot2 kena setup appointment/just walk in. Tu je.