ubat tambahan lain

Nak tanya, dari awal pregnant sehingga skrg W17 sy hanya makan 4 jenis ubat yang diberikan oleh Klinik Kesihatan iaitu vitamin C, Acid Folic, Iron dan Multivitamin . Perlukah lagi sy makan ubat tambahan lain kalau sy dah consume 4 ubat di atas?

1 Trả lời

Klu saya takut nk amik ubat lain selain yg kk bagi.. vitamin kk da cukup rasanya sis

4y trước

Sama laa . Sy depend ngan ubat yg kk bagi juga . Sebab sy tgok ada yang ambil ubat suppliment lain . Tu nak tau nak tambahan ubat lagi ke . Hihi