UBAT B -COMPLEX

Baru habis berklinik, ubat 4 jenis tuh dah abis, kali ini nurse cuma bagi 3 jenis (folic acid, iron, vitamin C) memang ke ubat akan dikurangkan?#firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

ye. ubt dibagi mengikut kesesuain. klinik x bagi ubt yg x diperlukan. melainkan doc mntk mommy beli di pharmacist, sbb xde stock dkt klinik.

2y trước

kalau kite pegi klinik demam pon, doc xkn bgi ubt cirit birit kan. sama la dgn mengandung. doc bagi ubat mengikut keperluan mommy. yg x berkenaan doc x bagi. nnti mommy confius pulak byk sgt ubt 😁