biji biji klenjar

Nak tanya dalam nie ade x ibu2 yg anak2 nye banyak kelenjar die belakng telinga dan kepla serta di bawah2 leher.. Boleh share petua untuk hilangkan x.. Doakan juga anak sye punya keputusan darah bebas dari kuman ea.. 4 hari dah dalam wad ?

biji biji klenjar
6 Các câu trả lời

tu hari anak kawan saye pun ada keleñjar tu juga..dia ingatkan biji angin biasa.. dia tak bawa gi cek up. last makin truk rupanya doc cakap cancer.. tapi dah terlambat., tak boke nak disembuhkan lagi., masa tu anak dia baru umur 1 tahun lebih.. pasal lambat bawa cek dah tak bole selamat lagi🥺.. sekarang anak dia dah disyurga😢 tolong jangan sepelekan biji kelenjar ni. kalau bole bawa pegi klinik pakar dulu....

doc cakap apa sis berkenaan kelenjar tu. anak saya ada juga cuma belum consult doc

semoga cepat sembuh, & dipermudahkan segala urusan.. aamiin

sakit x biji kelenjar tu? smoga cpat smbuh si comey...

Amin. smoga dipermudahkn.

Anak puan dah sihat?