Maltofer dan iberet

Nak tanya, boleh tak nak makan maltofer dan iberet serentak? Tapi ni atas nasihat dar Dr.

2 Các câu trả lời

saya pun makan dua ni. tapi saya tak makan serentak. maltofer saya makan pagi, iberet malam.

7mo trước

naik sikit je huhu okay lah dari takde 🥹 ikutkan saya makan iberet je, maltofer tu kebetulan saya beli. doc suruh habiskan. so far, saya takde prob atau ada apa apa side effects. cuma saya tak pasti, boleh makan sekaligus tak dua dua tu.

knpe kne mkn dua2 ? hb tak naik ke ?

7mo trước

Hb asyik drop even makan 3 biji maltofer. So Dr suggest drip iron, check thala, lepastu kena makan sebiji maltofer and iberet.