Check up di klinik swasta

Nak tanya .. bole ke kite check up di klinik swasta tp beranak di hospital goverment ?? Sebab ada kawan cakap bole .. ade yang cakap tak bole

5 Các câu trả lời

Sy bukak buku pink di swasta, tp situasi sama nk bersalin kt gov so c/up di kk. Bila compare antara kk & swasta sy lebih prefer kk sbb lebih detail w’pon kdg nurse/doc bebel non stop & masa menunggu yg lama.

Besenye kalau bersalin dkt government better buka buku pink dkt kk sb lebih lengkap checkupnye.. takut check up dkt swasta ade yg xckup detail untuk bsalin dkt government. Ni yg doctor pnh bgtau sy

kawan suami sy wife dia bru bsalin area jb .checkup swasta..hosp kerajaan xnk terima..tpksa beranak swasta..abisla dlm 8K beranak normal

Boleh. Yang pasti buku pink klinik swasta awak tu lengkap

Boleh je