Checkup dekat klinik swasta ,bersalin dekat hospital kerajaan #ingintahu#firstbaby

Ada tak kat sini yang check up dekat klinik swasta,tp bersalin dekat hospital kerajaan?bole ke ?ade ape² masalah tak?

2 Các câu trả lời

Boleh but pembayaran a bit extra charge kalau guna buku swasta, kalau buku pink kerajaan baru murah. Dulu saya buat dekat swasta last2 time 32 week saya pergi kerajaan buka buku pink sebab nak lahir dekat kerajaan,.alhmdulillah dipermudahkan

2y trước

Tengok juga ward yang nak ambil, kalau kelas 2 guna buku pink kerajaan dalam Rm350. Kalau buku swasta dia double, jadi Rm 700. If ada lebih rezeki boleh saja huna buku swasta

xsilap boleh